+36 (20) 5-50-60-50
+36 (30) 3-50-60-50
+36 (46) 363-363
Üzletfilozófiánk szerint az autó nem egyszerűen egy autó. Egy olyan tárgy, mely a legtöbb ember számára az otthon kicsiny mása. A Best of Taxi ennek szellemében törekszik rá, hogy minden autója egy kicsi otthonnak feleljen meg.
Utasaink nyilvánvalóan először az autó külsejét látják. Egységes, modern dizájn, mely valamennyi autónak "jól áll". Vagyis, a legfontosabb elem a külső szemlélő számára.
A belső. Még izgalmasabb feladat, hiszen minden autó más, minden söfőr más, eltérő igényekkel, eltérő szemlélettel. Célunk, hogy a Best of Taxi kötelékein belül a gépjárművezetők hasonlóan gondolkodjanak. A tiszta és higiénikus belső alap követelmény, így ezt nem is ragozzuk tovább. De akkor mit tudunk még nyújtani? Tettük fel magunknak is a kérdést, melyet igen hamar megválaszoltunk.
Legfontosabb, hogy a Best of taxi kizárólag klímás autókat üzemeltet!
Az autókban legyen esernyő. Bizonyára sokan találkoztak már azzal a problémával, hogy egy esős napon a járműbe történő be- és kiszállásnál egyenlő volt a "bőrig ázással". Autóinkban már a bankártyás fizetés is elérhető!
Törzsutas és szerződött partnereink részére kedvezményes díjszabás mellett végezzük szolgáltatásainkat. 5-7 személyes minibuszaink kisebb csoportokat, baráti társaságokat is egy autó áráért fuvaroznak. Nyaraláshoz, reptéri transzferhez kitűnő választás.

Utazzon minden Miskolci Taxi társasággal és válassza az Ön számára a legmegfelelőbbet.
Döntsön saját tapasztalata alapján!

Bárkit is választ, jó utazást kívánunk!

Honlapkészítés: Honlapkészítés debrecen