+36 (20) 5-50-60-50
+36 (30) 3-50-60-50
+36 (46) 363-363

 

     2012-ben úgy gondoltuk, hogy Miskolcon is van létjogosultsága egy magas színvonalú és igényes taxi társaságnak. A gondolatot a tettek követték. Megalakult a Best of Miskolc Taxi társaság.
    Mint minden kezdet, ez sem volt egyszerű, hiszen kevesen hittek benne. 1 év távlatában azonban bebizonyosodott, hogy igazunk volt. Igényes design, fiatal és klímás autók. Ez a minimum, amit elvárunk. Magunktól és a velünk együtt dolgozóktól. Ez egy egyszerű kijelentés, de nagyon sok munka van mögötte. A mai taxis közösségről sok utasnak sajnos más véleménye van. Köszönhető mindez a "talpas hiénáknak", akik egy-egy fuvaron keresik meg az utasok lenyúlásával azt, amit a taxi társaságok olykor egész napos munkával érnek el.
    Ismerve a kollégák lehetőségeit, a hozzánk csatlakozók a céges designt díjmentesen kapják, ezáltal is segítve őket.
 Best of Miskolc Taxi
    Az is nyilvánvaló volt, hogy nem szabad mindenki számára lehetőséget adni. A lehetőséggel ugyanis valljuk be, nem tud mindenki élni. Nálunk szigorú szabályok vannak, melyet be kell tartani, s ez nem mindenkinek megy. A Best of Miskolc Taxi - nem véletlen a névválasztás - egy olyan vállalkozás, mely nemcsak az alapítók számára, de az ide tartozni vágyók számára is kihívást jelent. Bízunk benne, hogy idővel nemcsak a taxis kollégák, hanem az utazó közönség számára is a Best of Miskolc Taxi név egyet jelent majd a megbízhatósággal, becsületességgel, udvariassággal, előzékenységgel és nem utolsó sorban egyediséggel.
        taxi Miskolc   
    Célunk, hogy velünk az utazás élménnyé váljon. Egyre világosabbá vált, hogy az új design, a kollégák segítőkézsége roppant fontos, de nem elég. Ha vonzóvá akarunk tenni egy szolgáltatást, akkor valami többre van szükség. Valamire, amit más nem ad, csak mi!
    Minden autónkba kijelzőket szereltünk, melyen egyrészt hirdetési lehetőséget biztosítunk mindenki számára, másrészt olyan egyedi produkciók feltöltésének adtunk teret, mely utazás közben nemcsak tájékoztatást ad Miskolc város lehetőségeiről, hanem érdekességekkel is szolgál. Mi azonban folyamatosan egyre magasabbra tesszük a mércét. Mindezt az utazó közönség minél magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében.
    Valamennyi autónkba családi esernyők állnak rendelkezésre. Így az esős időszakokban már nem fordulhat elő, hogy a velünk utazók "bőrig" áznak. A Best of Miskolc Taxi odafigyel a részletekre.
     A Best of Miskolc Taxi elsőnek és egyelőre egyedül Miskolcon bevezette az "ELEGANCE" osztályú autókat sedan és 7 személyes minibusz változatban. Így akik nem elégednek meg a hagyományos autókkal, azok részére magasabb kategóriájú gépjárműveket biztosítunk, felár nélkül. Felismertük, hogy egyre nagyobb az igény az 5-7 személyes autók iránt, így járműparkunk majdnem fele ilyen autókból áll.
    Folyamatos akciókat hirdetünk, így érdemes minket a facebookon is követni.
Minden újdonságról azonnal értesülhetnek. Ma már az internet igen nagy segítség. Taxit nemcsak telefonon, de online is lehet rendelni.
    Söfőrszolgáltatásunk mindenki számára biztosítja a hazajutást úgy, hogy autóját nem kell hátra hagyni.
    Törzsutasnak lenni érdemes. A
Best of Miskolc Taxi a jelenlegi tarifáktól 20 forinttal olcsóbban viszi törzsutasait.
    Szerződött Partnernek lenni még jobb.
A Best of Miskolc Taxi a jelenlegi tarifáktól 40 forinttal olcsóbban visz bárkit, akinek szerződött partnereink hívnak autót.

    Utat mutatunk! Utat mutatunk a Taxi szolgáltatásban, utat mutatunk az utazásban!
    Utazzon Ön is velünk, s kérjen díjmentes törzsutas kártyát!

   

    A Best of Miskolc Taxi hivatalos árlistája szerződött partnereink részére:
    Alapdíj: 900 forint
    Viteldíj: 355 forint/km
    Várakozási díj: 85 forint/perc    A Best of Miskolc Taxi hivatalos árlistája törzsutasaink részére:
    Alapdíj: 900 forint
    Viteldíj: 375 forint/km
    Várakozási díj: 90 forint/perc


    A
Best of Miskolc Taxi általános árlistája:
    Alapdíj: 900 forint
    Viteldíj: 395 forint/km
    Várakozási díj: 95 forint/perc

  

    Ne feledje! Az árak valamennyi autónkban érvényesek, függetlenül a szállított személyek számától!

 

 

 

 

 

 

Honlapkészítés: Honlapkészítés debrecen