+36 (20) 5-50-60-50
+36 (30) 3-50-60-50
+36 (46) 363-363

Taxizzon egyedi szolgáltatásokkal!


A taxizás sok szempontból kényelmesebb és praktikusabb, mint a tömegközlekedés vagy a gyaloglás. Ha a taxit választjuk, nem kell cipelnünk a csomagjainkat, kényelmesebben elférünk, ráadásul a busszal ellentétben a taxi egészen a célpontig visz, egy métert sem kell fölöslegesen gyalogolnunk. Ha miskolci, vagy épp Miskolcon jár, és szeretne egyedi megjelenésű taxikban, egyedülálló szolgáltatásokat igénybe véve utazni, válasszon minket, garantáltan nem fog csalódni!

Kínálatunkban többféle, többszemélyes autók találhatók meg, kezdve az alap kategóriás, ötszemélyes járművektől egészen az „elegance” kategóriába tartozó járművekig, melyek felsőkategóriás autók, és hozzájuk plusz szolgáltatások vehetők igénybe. Taxitársaságunknál alapvető, hogy a sofőrök kiszállnak, és minden esetben ajtót nyitnak az utasoknak, emellett esős időben esernyővel is szolgálnak, melyet az utas feje fölé tartanak. Ezeket a szolgáltatásokat csak mi biztosítjuk Miskolcon, ne érje be kevesebbel!

Extra szolgáltatások és törzsutaskedvezmény

A kínálatunkban hétszemélyes autók is megtalálhatók, ezek főleg baráti társaságoknak kedveznek, hiszen a vitel díja ugyanannyiba kerül mintha egy vagy két ember utazna az autóban. Ha együtt hívnak taxit, szétdobhatják a viteldíjat, így mindenki fillérekből megúszhatja! Szolgáltatásunk 0–24 óráig igénybe vehető, akár éjszaka is bizalommal hívhatnak minket. Elérhető nálunk a sofőrszolgálat is, nem kell amiatt lemondania egy pohár italról, mert vezet!

Szintén egyedülálló módon egyéb szolgáltatásokat is nyújtunk, például elintéztethet rajtunk keresztül virágküldést, de akár bevásárolni is elküldheti sofőrjeinket maga helyett, a taxisok készséggel állnak rendelkezésére! Gyermekszállítást is vállalunk iskolába, vagy onnan haza, így minden minket választő szülő biztos lehet benne, hogy gyermeke épségben eléri úticélját. Fontos, hogy az egyébként is rendkívül kedvező, kilométerenkénti 395 forintos viteldíjból törzsutasaink kedvezményt kapnak, így nekik csak 375 forintot kell fizetni kilométerenként. Ehhez csupán a sofőrtől kell törzsutas kártyát igényelni. Szerződött partnereink szerződéses kedvezmény keretében még olcsóbban, 355 forintos kilométerenkénti áron utazhatnak. Reptéri transzfert is vállalunk, ebben az esetben azonban egyedi árazás lép életbe.

Honlapkészítés: Honlapkészítés debrecen